600 spelare anmälda!

Diskussioner kring EM 2008 i Sverige
Locked
henric
Posts: 1096
Joined: 11 May 2004, 08:10

600 spelare anmälda!

Post by henric »

Nu har vi 600 spelande anmälda, idag totalt 731 deltagare:
http://egc2008.eu/en/registration/statistics.php . Därmed kan man säga att vi är uppe i jämnhöjd med den andra största kongressen någonsin, Marseille 1997 som hade 590 spelare i huvudturneringen. Kommer vi att få den allra största kongressen i Leksand? I så fall behöver vi få in ytterligare cirka 130 spelare, så att vi kan komma förbi superkongressen i Prag 2005.

Det finns gott om spelplats i Leksand. Den senaste inventeringen ger vid handen att det finns plats för uppemot 900 samtidigt spelande. Det kapacitetstak som börjar närma sig gäller istället boende. Det finns inte något överflöd av inbokade sängar kvar i Leksand, och vad värre är: snart måste vi börja avboka sängplatser som inte är fyllda. Vi kan inte riskera att behöva betala för något nämnvärt antal tomma sängar, så vi måste strikt tillämpa de avbokningsvillkor vi själva har fått. När vi väl har släppt sängar är det nog kört att hitta boende i Leksand. Perioden är normal högsäsong och vi har därutöver dragit dit 700 go-spelare, samt folk för Japandagar och Koreadagar. När vi väl har släppt de få bokade sängar som ännu är tomma kommer det alltså kvickt bara att finnas golvplats kvar, samt möjligen dyra hotellrum.

Alltså: ni som vill vara med men ännu inte anmält er och bokat boende, gör det kvickt, för det kommer snart att vara för sent. Den 15 juni höjs för övrigt också anmälningsavgifterna.

mvh
Henric

Locked