Vem sätter upp affischer?

Diskussioner kring EM 2008 i Sverige
Locked
henric
Posts: 1096
Joined: 11 May 2004, 08:10

Vem sätter upp affischer?

Post by henric »

Nu finns 1000 hästaffischer och 1000 symposieaffischer i A3- format samt 100 vardera i A1 i Västerås. 200 affischer kommer över till Stockholm ikväll.

Jag tror att det skulle vara bra att sprida rätt många av dessa affischer nu, på våra orter med goklubbar. Affischerna kan fungera lite som EGC-reklam (kan hjälpa för att få mediauppmärksamhet, eller för att några japaner, koreaner eller kineser som bor i Sverige kan få upp ögonen för evenemanget och anmäla sig). Men i första hand kan de ha en funktion genom att de drar uppmärksamhet till go över huvud taget. Den som känner till något lite om go och får se affischen inser att det existerar organiserat go i Sverige. Den som aldrig har hört talas om go får en första exponering och kan i bästa fall bli lite nyfiken. Därmed är vägen lite förberedd för nästa exponering. Optimalt är nog om affischerna placeras med klubbinfo i närheten, då kan det bli fler spelare på orten.

Snart stänger skolor och högskolor, men det kan ännu vara en avsättningsplats. Affischerna kanske får sitta kvar till nästa termin. Bibliotek, kulturhus, arbetsplatser, asiatiska butiker och restauranger, spelställen, ungdomsgårdar, japananknutna föreningar, konsulat, mediaställen och i viss mån offentliga utomhusmiljöer kan vara bra tror jag. Bäst är att anförtro affischerna åt nån lokal person som vill hålla dem på bra plats. Affischerna är rätt snygga, vilket kan göra dem välkomna.

Alltså, har vi några personer på go-orterna som åtar sig att ta emot ett paket med affischer och sprida dem till lämpliga ställen? Affischklistrande är ju den klassiska uppgiften för den som vill hjälpa till att arrangera saker.

mvh
H.

Stepwise
Posts: 34
Joined: 29 Nov 2006, 13:10
Location: Lund/Kalmar

Post by Stepwise »

Jag kan slänga upp en två, tre stycken här i Kalmar om det skulle vara så =)

henric
Posts: 1096
Joined: 11 May 2004, 08:10

Post by henric »

Stepwise wrote:Jag kan slänga upp en två, tre stycken här i Kalmar om det skulle vara så =)
I så fall kan du nog få ut 5 också.
Skriv din postadress till info@egc2008.eu så kan Leif skicka affischer.

mvh
H.

Mcgreag
Posts: 101
Joined: 12 May 2004, 08:02
Location: Falun

Post by Mcgreag »

Jag tar på mig Falun/Borlänge, har precis mailat.

Locked