EM nämns i DN

Diskussioner kring EM 2008 i Sverige
Locked
weiland
Posts: 284
Joined: 12 May 2004, 14:44
Location: Stockholm

EM nämns i DN

Post by weiland »

I nedre högra hörnet på sidan 22 i dagens (22/6) söndagsbilaga i DN står "I sommar ska de ha EM i 'go', en japansk variant av schack, och räknar med uppåt 800 besökare" att läsa under rubriken "Hur syns Japan i Leksand?". Artikeln handlar om bostadsområdet Sweden Hills i Leksands vänort Tobetsu utanför Sapporo på Hokkaido.

henric
Posts: 1096
Joined: 11 May 2004, 08:10

Re: EM nämns i DN

Post by henric »

weiland wrote:I nedre högra hörnet på sidan 22 i dagens (22/6) söndagsbilaga i DN står "I sommar ska de ha EM i 'go', en japansk variant av schack, och räknar med uppåt 800 besökare" att läsa under rubriken "Hur syns Japan i Leksand?". Artikeln handlar om bostadsområdet Sweden Hills i Leksands vänort Tobetsu utanför Sapporo på Hokkaido.
Fint Marcus, tur att vi har en noggrann tidningsläsare!
I min DN-upplaga är det på sidan 9 i söndagsbilagan.

Lustigt om DN åker till Japan för att få höra talas om go-EM, medan deras redaktioner hemma inte bryr sig (Kerstin Grezelius på kulturredaktionen lämnade över materialet till spelavdelningen, där de inte var intresserade).

Vi borde antagligen kontakta skribenten här, Josefin Olevik.
"en sorts schack"....

mvh
H.

P.S. I en artikel nyligen i DN kallade de en författarkongress med 1000 deltagare för "gigantisk". De ansåg också att budgeten på 8 miljoner var "ovanligt liten" och beskärmade sig över hur snåla tilltänkta sponsorer var :-)

weiland
Posts: 284
Joined: 12 May 2004, 14:44
Location: Stockholm

Post by weiland »

Hehehe. Lite synd att hon var frilansare.

Locked