Page 1 of 1

Göteborg Open 2017

Posted: 18 Sep 2017, 08:01
by Eskil
Hej alla!

Helgen den 25-26:e november så är det åter dags för turneringen Göteborg open. Det blir fem ronder McMahon. Som vanligt så ordnar vi en föreläsning på fredagskvällen för de som kommer redan då. Som turneringslärare har vi detta år återigen nöjet att presentera Su Yang 6d. Su Yang har många års erfarenhet av att lära ut go till spelare på alla nivåer, från nybörjare till 7D. Han är enligt oss en av de bästa lärare som vi haft på Göteborg open och vi är mycket glada att han kommer till Göteborg även detta år.

All information och anmälan finns på hemsidan http://gbgopen.goforbundet.se. Det är redan över 30 anmälda och kan bli en av de största och bästa Göteborg open på flera år. Välkommen du också!

Göteborgs go-klubb genom Eskil

Re: Göteborg Open 2017

Posted: 27 Nov 2017, 00:02
by Robin
Nu är turneringen avslutad och vi hade i år totalt 49 deltagare. Vann gjorde Jonas Welticke från Bonn som slog favorit-tippade Lukas Podpera i andra ronden. Lukas slutade på andra plats och tredjeplatsen kneps av Jun Shao som hade samma poäng (men högre SOS) än fyran Anton Christenson.

Resultaten är uppladdade till EGD, men i väntan på att de godkänns av admin finns de även bifogade i .PDF-version här.

Stort tack till alla som kom och spelade med oss i helgen! :)

Re: Göteborg Open 2017

Posted: 30 Mar 2018, 09:53
by strykfritt
Jag hoppas att det kommer att vara i 2018, och jag hoppas att jag blir inbjuden.

Re: Göteborg Open 2017

Posted: 30 Mar 2018, 16:12
by Eskil
strykfritt - Göteborg Open är en "öppen" turnering dit alla är välkomna att delta, det kräver ingen speciell inbjudan. Men eftersom du skrivit inlägg i flera trådar med reklam (som jag tagit bort) så antar jag att du kanske inte är så intresserad av Göteborg open egentligen. Hursomhelst, du är välkommen till turneringen - håll utkik efter datum på SGFs hemsida.